Percy wins Best of NeoCon award
Loading...

Linkedin Sunnyvale

Sunnyvale, US

LinkedIn’s global headquarters have been redesigned by nbbj to create an environment suited to a varied and connective way of working. The work areas range from open plan ‘living room’ style spaces with comfy sofas, to more focused spaces with fully closed sliding partitions.

Hue Seating has been included in the design, to allow for a customisable working arrangement, whether users want a private or more collaborative setup.

Designed by: nbbj
Photography: Eric Laignel

Linkedin Sunnyvale

Sunnyvale, US

LinkedIn’s global headquarters have been redesigned by nbbj to create an environment suited to a varied and connective way of working. The work areas range from open plan ‘living room’ style spaces with comfy sofas, to more focused spaces with fully closed sliding partitions.

Hue Seating has been included in the design, to allow for a customisable working arrangement, whether users want a private or more collaborative setup.

Designed by: nbbj
Photography: Eric Laignel

Tags:

Part of the MillerKnoll collective.